Antal Nikolett

Antal Niki vagyok, meglehet, hogy leendő masszőröd leszek.
Kiskoromtól masszírozgattam apukámat, persze miden tudás nélkül, viszont örömmel, hogy jót tettem a fájós hátával- nyakával.
Mindig is emberekkel foglalkoztam, 2002-ben gyógyszertári asszisztensként kezdtem a pályafutásomat. 6 évig dolgoztam patikában, közben elvégeztem az Egészségügyi Főiskolán a közegészségügyi-járványügyi felügyelő szakot.
2004-ben végeztem az OKTÁV-nál, mint gyógymasszőr. Azóta rendszeresen masszírozok.
Októbertől erősítem a Silk Saloon nagyon kedves és vidám csapatát, próbálok a munkámmal és tudásommal az embereknek megnyugvást, pihenést, ezzel testi-lelki regenerálódást nyújtani. A mindennapi munka során nem csak egészségügyi problémákkal találkozik az ember, szerintem a masszőr feladata egy jó beszélgetés, és a megértő hallgatás is.
Sok szeretettel várok mindenkit, aki felfrissülni, ellazulni és feltöltődni szeretne. Különböző masszázstípusokkal várom kedves vendégeimet! A masszázsok jellemzőiről, időtartamáról és árairól megtalál minden információt honlapon. További kérdés esetén várom hívását.
Felhívom a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy erotikus jellegű masszázst NEM vállalok!
Mivel megtisztelem azzal a vendégeimet, hogy masszázs közben nem telefonálok, kérem, hogy hívószám kijelzéssel keressen, hogy adott esetben vissza tudjam hívni!
Masszázsformákról, amelyeket alkalmazok, az alábbi linken olvashatsz!

http://www.silksaloon.hu/antal_niki

Elérhetőségeim:

Telefonszám:                          06-20-403-2341

E-mail:                                    antalnikol@gmail.com

Comments are closed.