Bozsik Ildi

Bozsik Ildikó vagyok.

2004-ben diplomáztam a Corvinus Egyetem Államigazgatási Karán. Nem sokkal ezután megkérdeztem magamtól, hogy jó döntés volt-e elhelyezkedni a közszférában fanatikus sportkedvelő létemre. A válasz hamar meg is érkezett, amikor 3 évvel később elkezdtem begyűjtögetni a különböző fitneszképesítéseket, és az aerobik órákat már nem, mint vendég, hanem mint oktató látogattam.

A csoportos órák mellett a személyi edzés is életem szerves részévé vált, ezen belül is a preventív és rehabilitációs irányvonal az, amit leginkább képviselek. Egy újfajta szemléletet szeretnék átadni mindenkinek, aki úgy dönt, hogy a bizalmába fogad, és vállalja az általam irányított és kontrollált edzéseket. Mindent átadok, amire engem megtanított a sport: kitartást, alázatot, türelmet és akaraterőt. Ezen tulajdonságok birtokában pedig képes leszel bármilyen fitnesz célt elérni, legyen az izomtömeg növelés, fogyás, szálkásítás, állóképesség fejlesztés, vagy akár egy izületi fájdalom megszüntetése.

Én azt vallom, hogy az edzésen nem elég megjelenni, végigkínlódni, és alig várni, hogy vége legyen. Azután a következőre nagy nehezen elvonszolni magunkat, és nyugodt lelkiismerettel várni a hétvégét, mondván, hogy megvolt a kötelező heti 2x mozgás. Az edzés nem erről szól.

A mozgás öröm, ami által többek leszünk, fejlődünk. Nemcsak testileg, hanem lelkileg is. Én ezt az örömforrást mutatom meg Neked, és nem csupán megtartom az edzést, hanem megtanítalak élvezni azt!

Az edzések mellet szakmai cikkeket, e-book-okat, motivációs bejegyzéseket írok, így próbálok elméleti síkon is segítségére lenni azoknak, akik tényleg változtatni szeretnének életmódjukon.

“Étkezz tisztán, eddz mocskosul, de ésszel!”

 

Végzettségeim:

TFTI- sportmenedzser (2007)

IFAA- aerobik oktató (2008)

AFPA – személyi edző (2009)

IFAA- preventív gerinctréner (2010)

ALMÁSY CSILLA- dinamikus jóga oktató (2014)

FITNESS AKADÉMIA- rehabilitációs mesteredző (2016)

 


Mobil: 06-70-323-2399

Média megjelenések:

 

 

Comments are closed.