Muzsnai Bernadett

Dietetikus diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem. Az utolsó szemesztert ösztöndíjasként Németországban végeztem.

Terápiás dietetikusként közel három évet töltöttem a SOTE II. sz. Gyermekklinikáján, ahol öt osztály munkáját segítettem. Az egészséges étrendi tanácsadáson túl fő területeim az elhízás, a különböző szénhidrát anyagcsere zavarok (inzulinrezisztencia, PCOS, cukorbetegség) és egyéb endokrinológiai elváltozások. Jártas vagyok különböző neurológiai kórképek diétás terápiájában (izomdisztrófiák, nyelészavar, ketogén diéta) és nyugodtan fordulhatnak hozzám különböző emésztőrendszert érintő problémákkal, székrekedéssel, refluxszal, gyulladásos bélbetegségekkel, felszívódási zavarokkal, cöliákiával, ételallergiával kapcsolatos kérdésekkel vagy bármilyen étrendet érintő témával.

A klinikán nyertem betekintést a daganatos gyermekek táplálásterápiájába is, amit önkéntesként a Bátor Tábor egyik kamasz turnusában kamatoztathattam.

Fitness-wellness menedzser végzettséggel is rendelkezem és hobbi szinten magam is aktívan sportolok. Privát megkeresések révén eddig is foglalkoztam sportolókkal, így a Gyógytornászdában is örömmel segítek az egyéni étrend összeállításában, ami hozzásegít mind a kívánt testsúly és testösszetétel, mind pedig a kitűzött teljesítménycélok eléréséhez.

Tanácsadásaim gyakorlati megközelítésűek, és inkább beszélgetősek, arra ösztönzök mindenkit, hogy megértse és összefüggéseiben lássa a javasolt étrendet, ne csak elfogadja és vakon kövesse azt. Szeretem a játékos teszteket, a látványos és meghökkentő interaktív bemutatókat. Kihívásnak tekintem, hogy olyan módszereket, ötleteket adjak, amelyek nem csak az egészséges életmódhoz segítenek hozzá, hanem kifejezetten gasztronómiai, kulináris élményeket nyújtanak, mivel én is hatalmas gasztro rajongó vagyok. Ezt mi sem szemlélteti jobban, minthogy kedvtelésből elvégeztem egy cukrász képzést, ami által számos menő étterem konyháján megfordulhattam itthon és külföldön egyaránt, emellett pedig szabadidőmben gasztrobloggerkedem és szakácskönyveket, magazinokat gyűjtök.

 

Elérhetőségeim:

Telefon: +36 (30)176-2608

E-mail: dietetika@gyogytornaszda.hu “Bernadett” jeligével

Comments are closed.