Rőhberg Zsanett

Rőhberg Zsanett vagyok, rekreációs- és egészségfejlesztő szakember, gyügy- és sportmasszőr, gyógytornász hallgató és az FTC női labdarúgó csapatának egyik tagja.

A sport azóta az életem része, amióta a szüleim levittek az első balett órára. Habár a kezdeti lelkesedésem a sportág után hamar alább hagyott, a sport szerete örökre elkísér. Jobbára csak akkor nem sportolok, ha gipszben van a lábam… 🤪
Persze hamar rájöttem, hogy életem végéig nem sportolhatok versenyszerűen (sajnos). Ez és a sportpályafutásom során elszenvedett sérülések is egyre bizonyosabbá tették abban, hogy nekem minden áron valahogy a sport, a prevenció, rehabilitáció mellett kell maradnom, ezen a területen kell dolgoznom. Tanulmányaimat is probáltam eszerint végezni.

Először elvégeztem a Pécsi Tudományegyetemen az egészségfejlesztést és a rekreációszervezést, majd a TF-en ennek a Mesterképzését. Még a TF-es időkben inkább a rehabilitáció irányába kezdett húzni a szívem, úgyhogy elvégeztem a gyógy-és sportmasszőrképzést, illetve ezek mellett tanultam sportrehabilitációt és elvégeztem a Fittness Akadémia rehabilitációs mesterképzését is. Mostanra sikerült elég bátorságot gyűjtenem, hogy belevágjak a gyógytornába, úgyhogy jelen pillanatban a PTE első éves gyógytornász hallgatója vagyok.

A Gyógytornászdával már régebbi az ismeretségünk, a szakmai munkánk azonban ebben az évben kezdődik meg. December elejétől Velem találkozhattok a reggeli futás specifikus tréningeken, esténként pedig váltakozva, Katával fogjuk tartani a csoportokat.

Szóval ha szeretnél valami újjal megismerkedni, vagy a futás mellett a téli időszakban valami mást is csinálni, szeretnéd a mozgáshatékonyságodat és ezáltal a teljesítményedet javítani, kellemesen elfáradni, akkor várlak nagy szeretettl minden hétfőn és szerdán 8 órakor a Gyógytornászdában!

Bejelentkezés:

https://goo.gl/forms/9kvmOHhombHSxQMw1

Comments are closed.