Sós-Kovács Tímea

Sós-Kovács Tímea vagyok, 2009-ben végeztem a SOTE-Egészségtudományi Kar, gyógytornász szakán.

A főiskola elvégzése után az Egyesített Szent István és Szent László Kórház kihelyezett Rehabilitációs Osztályán dolgoztam, ahol reumatológiai, traumatológiai, belgyógyászati, neurológiai betegek mozgásszervi rehabilitációját végeztem egyéni és csoportos óra keretein belül.

Kórházi munkám során azt tapasztaltam, hogy az egyéni kezesélesek hatékonyabbak, mert ennek során a páciens jobban bevonható a terápiába, személyre szabhatóbb a kezelés, és a közös munkánk is sikeresebb.

Törekszem arra, hogy a vendégeknél elérjem: a gyógytorna csapatmunka páciens és gyógytornász között, amelynek során a folyamatos együttműködés elősegítheti a mielőbbi gyógyulást.

Kezeléseim során mindent megteszek, hogy kialakuljon köztem és a páciens között a bizalom, ezért folyamatosan kérdezek, figyelek és kérem a visszajelzéseket, mert sokat segít abban, hogy hatékonyan végezhessük a közös munkát.

Erősségem a problémamegoldó képességem, mindig az ok-okozati összefüggést keresem.

Leginkább a segítségnyújtás motivál, továbbá, hogy minél hatékonyabbak legyenek a kezeléseim, és ennek érdekében folyamatosan képzem magam.

Olyan továbbképzéseken veszek részt időről-időre amelyek segítenek a szakmai fejlődésemben, és abban,hogy a probléma valós okát tudjam kezelni.

Elérhetőségeim:

Telefon: +36 (30)176-2608

E- mail: gyogytorna@gyogytornaszda.hu “Tímea” jeligével

Comments are closed.