Perinatális szaktanácsadás- Réfy Hanna

Hivatásszerűen 2009 óta foglalkozom családokkal: kisbabákkal, gyerekekkel, anyukákkal, apukákkal, testvérekkel, nagyszülőkkel. Okleveles fizioterapeutaként elsősorban a mozgásfejlődés elakadásainak oldásával, megelőzésével foglalkozom, míg perinatális szaktanácsadóként a hozzám forduló szülőket támogatom a számukra optimális családi egyensúly megtalálásában, és segítek eligazodni a gyermeknevelés körül kialakult információrengetegben. Hat évig egy nagy múltú intézmény munkatársaként dolgoztam, széleskörű tapasztalatot szereztem a koragyermekkori intervenciós intézményrendszer hazai és nyugat-európai működéséről. Mindeközben folyamatosan bővítettem tudásomat egyetemi képzéseken és tanfolyamokon. 2015 óta magánszolgáltatóként folytatom tevékenységemet.

Hogyan tudok segíteni?

Perinatális szaktanácsadóként – (leendő) szülőknek, nagyszülőknek

  • családtervezéstől kisgyermekkorig,
  • segítő beszélgetés, családtámogatás, fejlődés nyomon követése,
  • széleskörű információk átadása a várandósság-szülés-gyereknevelés kérdésköreiből,
  • babamasszázs és életkornak megfelelő játékok megtanítása a biztonságos kötődés és a harmonikus fejlődés támogatása érdekében.

Okleveles fizioterapeutaként – elsősorban a 0-8 éves korosztálynak

  • Gyermek mozgásfejlesztés szűrés, tanácsadás, szükség szerint rendszeres terápia biztosítása neurológiai, ortopédiai, reumatológiai és kardiológiai problémák esetén.
  • MAES terápia egyéni foglalkozás keretében az idegrendszeri sérült, érintett gyermekeknek. A MAES terápia a Bobath-NDT koncepcióján alapul, de annál holisztikusabb szemléletű, együttműködésre és sikerélményre építő, fájdalommentes módszer.
  • csoportos foglalkozás keretében a testtartás, az egyensúly és a koordinációs képességek fejlesztésében, kis létszámú csoportokban, életkori sajátosságoknak megfelelő, játékos keretek között.

 

Forduljanak hozzám bizalommal!

Szeretettel: Hanna

 

Elérhetőségek:

telefonszám: 06-30-176-2608

e-mail: bejelentkezes@gyogytornaszda.hu

Comments are closed.